• Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Siyaset
  • Dünya Yaşam Kimdir
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Top News
  3. İlber Ortaylı'nın da İçinde Bulunduğu Ünlü İsimler Apartman Görevlisi Tarafından Dolandırıldı!
Top News
08 Şubat 2022 - 10:36

İlber Ortaylı'nın da İçinde Bulunduğu Ünlü İsimler Apartman Görevlisi Tarafından Dolandırıldı!

Oldukça tanınmış birçok ünlü ismin Nişantaşı'nda yaşadıkları tarihi apartmanda dolandırıcı kapıcı gündeme bomba gibi oturdu! İşte olaya karışan o ünlü isimler ve yaşanan olaya dair detaylar!

Top News
08 Şubat 2022 - 10:36
A
Büyüt
A
Küçült
 İlber Ortaylı'nın da İçinde Bulunduğu Ünlü İsimler Apartman Görevlisi Tarafından Dolandırıldı!
Nişantaşı'nda birçok ünlü ismin oturduğu bir apartmanda apartman görevlisi bina sakinlerinden para toplayarak kayıplara karıştı. Eşi ve çocuğunu bırakan apartman görevlisi için kayıp ilanı verilerek dolandırıcı aranmaya başladı.

O binada Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Bennu Gerede, Zafer Alagöz, Adil Şentekin gibi birçok ünlü isim bulunuyordu. İstanbul Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde bulunan tarihi binada çalışan apartman görevlisi ihtiyaç doğrultusunda kendisine yakın bulduğu kişilerden 5'er bin lira topladı. Ardından eşini ve çocuğunu arkasında bırakarak topladığı paralarla birlikte kayıplara karıştığı iddia edildi.

Olayın basın mensuplarına ulaşmasının ardından o ünlü isimler apartman görevlisi tarafından uğradıkları dolandırıcılığa inanamadılar ve şaşkınlıklarını gizleyemediler. İşte olayın detayları!
 

Dolandırıcı Topladığı Paralar ile Kayıplara Karıştı!


Bugün gündeme bomba gibi düşen haberin detaylarına göre apartman yöneticisi apartman görevlisi hakkında kayıp ilanında bulunduğu, para veren daire sahiplerinin dolandırılıp dolandırılmadığı tam olarak çözülmediği için olay polise aktarılmadı. Birçok kişi ne kadar para verdiğini tam anlamıyla söylemediği için apartman görevlisinin kaç bin TL toplayarak kaçtığı bilinmiyor.

Fakat bazı kişilerin söylediklerine göre borcum var diyerek 5000 lira topladığı ve bazı evli çiftlerden ayrı ayrı para alarak kayıplara karıştığı iddia edilmektedir. Yönetim tam anlamıyla apartman görevlisi hakkında şikâyette bulunmasa da apartman görevlisinin olayın basına yansımasının ardından ortaya çıkması bekleniyor.

Bir haftadır ne ailesi ne de başkasını apartman görevlisine ulaşamaması sebebiyle ilk apartman toplantısının ardından iş akdi feshedilerek görevli hakkındaki olaya dair şikâyet için polise gidileceği yapılan açıklamalarda duyuruldu. Oldukça ünlü bir semtte birçok ünlü ismin oturduğu apartmanda bu olayın yaşanması gündeme bomba gibi oturdu.
 

Nişantaşı’nın Göbeğinde Dolandırıcılık!


Teşvikiye’nin simge yapıları arasında bulunan ve 1920'li yıllarda inşa edilen Hüsrev Gerede Caddesi'nde bulunan tarihi apartman Hüsrev Gerede'nin torunu Bennu Gerede'nin yanı sıra Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Zafer Alagöz, Adil Şentekin gibi tanınmış birçok ünlü isme ev sahipliği yapıyordu.

Yaşanan olaydan apartman görevlisinin kapı kapı gezerek borcu olduğunu iddia ederek para toplamasının ardından kayıplara karıştığı, kayıplara karışmadan önce de ailesini ve çocuklarını geride bıraktığı biliniyor. Olay henüz yargıya taşınması da belli bir süre sonra eğer apartman görevlisi geri dönmez ise yönetim toplantısının ardından apartman görevlisinin işine son verilerek olay yargıya taşınacak.
Elon Musk Tesla'nın Bitcoin Varlığını Açıkladı!
Elon Musk Tesla'nın Bitcoin Varlığını Açıkladı!

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Magazin
Spor
Teknoloji
Siyaset
Dünya
Yaşam
Kimdir
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Günün Haberleri
  • Arşiv

  • Rss
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Reklamı Kapat