• Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Siyaset
  • Dünya Yaşam Kimdir
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Emeklilere Muhteşem Bayram Sürprizi: 15 Bin TL İkramiye Yolda!
Gündem
02 Haziran 2023 - 17:53

Emeklilere Muhteşem Bayram Sürprizi: 15 Bin TL İkramiye Yolda!

Emeklilere müjdeli haber! Bayram öncesi yapılan açıklamaya göre, banka hesaplarına 15 bin TL ikramiye ödemesi yapılacak. Bu ödeme, tüm emeklilere eşit şekilde verilecek ve maddi anlamda rahatlama sağlayacak. Emeklilerin beklentileri karşılanırken, bayram coşkusu da artacak. Bu adım, emeklilere verilen değeri gösteriyor ve geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor. Bayram öncesi yapılan bu sürpriz, emekliler arasında büyük bir sevinç yaratmış durumda.

Gündem
02 Haziran 2023 - 17:53
A
Büyüt
A
Küçült
Emeklilere Muhteşem Bayram Sürprizi: 15 Bin TL İkramiye Yolda!
Emeklilere müjdeli haber geldi! Seçime sadece 2 gün kala, emeklilerin banka hesaplarına 15 bin TL ikramiye ödemesi yapılacağı açıklandı. Bu ikramiye, EYT'li emekliler de dahil olmak üzere tüm SGK, Bağkur ve memur emeklilerine verilecektir.

Türk-İş'in verilerine göre, şu anda açlık sınırı 10 bin 135,50 TL olarak belirlenmiştir. Bu durumda, en düşük emekli maaşı açlık sınırının 2.635 TL altında kalmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kamu işçilerine yapılan zam toplantısında "Hiçbir çalışanımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz" sözünü vererek, emekliler başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarının gelecek zam haberlerini beklemeye başladı.

En düşük emekli maaşının 10-11 bin TL olacağına dair bazı iddialar ortaya atılmış olsa da, EYT'li emekliler de dahil olmak üzere tüm emeklilerin banka hesaplarına 15 bin TL para yatırılacağı söylenmektedir. Evet, SGK emeklileri, Bağkur emeklileri ve memur emeklileri ayrımı olmaksızın tüm emeklilere 15.000 TL nakit ödeme yapılacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece iki gün önce emeklilere verilecek bayram ikramiyeleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Erdoğan, "Emekli ikramiyesini 2 bin TL'ye çıkardık. İnşallah bu rakamı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi. Aynı şekilde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu da, 28 Mayıs seçimlerinde kazanması halinde tüm emeklilerin banka hesaplarına 15.000 TL yatırılacağı sözünü verdi.

Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin banka hesaplarına belirtilen miktarda ikramiye ödemesi yapılacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, bu ikramiyenin her bayramda verileceğinin de sözünü verdi. Dahası, bu emekli bayram ikramiyelerinin asgari ücrete endeksli olacağını ve asgari ücretin her yıl ne kadar artıyorsa ikramiye miktarının da aynı oranda artacağını belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda banka hesabınıza tek seferde 15 bin lira yatırılacak. Evet, geriye dönük ödeme yapacağım. Yani bayram, çifte bayram olacak" şeklinde konuştu.

Bu müjdeli haber, emekliler arasında büyük bir sevinç dalgası yarattı. Uzun yıllar boyunca emek veren, ülkeye hizmet eden ve artık emeklilik dönemine giren vatandaşlarımıza yapılan bu ikramiye ödemesi, maddi anlamda rahatlamalarını sağlayacak ve bayram coşkusunu daha da artıracaktır.

Bayram ikramiyesi ödemesiyle birlikte, emeklilerin maddi durumlarının güçlendirilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi hedeflenmektedir. Bu ödemenin, emeklilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına ve sevdikleriyle birlikte bayramlarını huzur içinde geçirmelerine yardımcı olacağına inanıyoruz.

Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları da emekliler arasında umut ve heyecan yaratmış durumda. Eğer seçimlerde başarılı olursa, emeklilerimize yönelik daha fazla destek ve iyileştirmelerin gerçekleşeceğinin bir göstergesi olarak görülmektedir. Bu durum, emeklilerimizin gelecek beklentilerini artırmış ve umutlarını güçlendirmiştir.

# Emeklilere İkramiye# Bayram Sevinci
Müjde! Yeni Asgari Ücret Belirlendi: Çalışanlar İçin Dev Zam İle En Düşük Maaş Artıyor
Müjde! Yeni Asgari Ücret Belirlendi: Çalışanlar İçin Dev Zam İle En Düşük Maaş Artıyor

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Magazin
Spor
Teknoloji
Siyaset
Dünya
Yaşam
Kimdir
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Günün Haberleri
  • Arşiv

  • Rss
  • Hakkımızda
  • Yayın İlkeleri
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Reklamı Kapat